Egyéni asztrozófiai elemzés

„Minden kezdetben benne rejlik az egész.”

 

Találkozni önmagaddal, tisztábban lenni önmagaddal, szembenézni önmagaddal, megnyugtató, de komoly, igen mély érzés. Ezt tudja adni egy asztrozófiai elemzés. Ha elérkeztél utadnak erre a pontjára, nagy égi áldásban van részed. Éppen ezért megadjuk a módját, nem szabad elkapkodni ezeket a szent pillanatokat.

A képlet – nevéből is sejtheted – nem horoszkóp, ASZTROSZKÓP, azaz a planéták és sarokpontok mögött az égen látható csillagképek üzeneteit is számba vesszük, amikor elgondolkodunk azon, mi végre is születtél a Földre ebben a rendkívüli időszakban.

Lassú, kimért léptekkel haladunk, először arra foglak kérni, hogy az ismert születési dátumod és helyszíned mellé, gyűjtsél 12 meghatározó életeseményt eddigi életed minden szakaszából. Jó megkérdezni a szülőket, barátokat, családot, hogy ők is úgy emlékeznek-e, hogy akkor volt-e az a buli, amikor találkoztál első szerelmeddel… Javasolt beszélgetni édesanyáddal, más rokonokkal, akik emlékezhetnek a születésed körülményeire, pontosabb időpontjára. Emlékezzünk, hogy a kezdetben benne rejlik az egész, ezért minden apró momentum, ami mostanra a feledés homályába burkolózott, s lényegtelennek tűnik, nagyon is fontos lehet, ha arra keresed a választ, mi dolgom, ebben az életben, ki vagyok én, hová tartok. A 12, lehetőleg napra pontos életesemény összeszedése időbe telik, befelé fordulást igényel. Légy türelmes Önmagaddal, teremts csendet, nyugalmat magad körül, gyújts gyertyát, amikor visszaemlékezel, ez segíteni fog.

Ezután beszélgetni fogunk, pontosító kérdéseket fogok feltenni az életeddel, megéléseiddel kapcsolatban. Ezután én vonulok el, pont annyi időre, ami ahhoz szükséges, hogy megszülessen a képleted. Közben merülhetnek fel bennem még további kérdések, ilyenkor megkereslek újra. Ez az időszak egyénenként nagyon változó, ezért nem ígérem előre, mikor leszek meg vele. Amikor elkészült az asztroszkópod, újra találkozunk, s megosztom veled. Ennek az időpontját közösen beszéljük meg, figyelembe véve a csillagok állását is természetesen. Az időtartama minimum másfél óra, de lehet 2-2,5 óra is, a kérdéseidnek függvényében.

Éppen ezért arra kérlek, az asztrozófiai elemzést a fentiek tudatában, erre felkészülve, és teljes szíveddel vágyva kérd tőlem. Ha úgy érzed, nem vagy még kész befogadni a csillagok üzenetét, inkább várjál vele.

Tapasztalat az egyéni asztrozófiai elemzésről

“Folyton rágódtam azon, hogy melyik a helyes döntés – bármiről is legyen szó. Az efféle útkeresésre érkezett lehetőségként az asztrozófiai elemzés. Bár nem is tudtam, pontosan, mire jelentkezem, sőt, ez az egész horoszkópos dolog olyan távoli volt nekem. De mégis hittem, hogy jó lesz ez.
Már az adatgyűjtés időszakában biztonságérzetet adott nekem Mona precízsége, odafigyelése. A dolgok személyes átbeszélése pedig csak még inkább erősítette bennem azt az érzést, hogy jól döntöttem. Mona érzéseimre és kérdéseimre szenzitíven reagálva tárta elém a képletemben rejlő válaszokat, folyamatokat. Emlékszem arra a megható érzésre, amikor sorra kiolvasta a képletemből azokat a rám és az életemre jellemző vonásokat, amiket addig érthetetlen késztetésnek, csak bosszantó, elbizonytalanító erőnek láttam – de akkor végre éreztem, hogy kezdem jól érteni magam, és itt meg vagyok értve. Megérteni magunkat, az utunkat pedig egyszerre felemelő és megnyugtató. Nem a helyes döntés illúzióját kell kergetni, hanem érdemesebb látni, követni, érteni, ami bennem van… talán így lehet az úton maradni.
Azóta is felüdülés látni, hogy ami bent van, az van kint, s ami kint van, az zajlik bent – és ezáltal megérteni, hogy a világban minden mindennel összefügg, amiként a bolygók, csillagok és a sorsok…
Szóval, köszönöm.
Másoknak is hasonló megértés-élményt kívánok szeretettel!”
Virág

„…olyan annak a két szeme járása, mint az égen a csillag ragyogása…”
magyar népdal

Szükséges: érdeklődés, kíváncsiság önmagad iránt, nyitott szív

Bejelentkezés: a kapcsolat oldal bármelyik elérhetőségén

Ár:

  • 7.000.-/60 perc a pontosító beszélgetés (max. másfél óra általában)
  • 13.000.-/asztroszkóp elkészítése
  • 7.000.-/60 perc az elemzéskor (min. másfél óra)

Fizethetsz készpénzzel, banki utalással  K&H 10402898-86755652-80701004 számlaszámra.
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.