Családlélek

HoldXVIIITarot
Törzsök Borbála: Hold – XVIII (Tarot)

“Drága Anya!

Tőled kaptam és én elfogadom az egészet mindenestül, mindazzal együtt, ami hozzátartozik. Elfogadom a teljes áráért, amibe neked került, és amibe nekem kerül.  Kihozok belőle valamit a te örömödre (és emlékedre), az nem lehet, hogy minden hiába volt. Vigyázok rá, becsben tartom és ha eljön az ideje, továbbadom majd, ahogyan te továbbadtad nekem. Elfogadlak téged anyámnak és te elfogadsz engem gyermekednek. Te vagy nekem az igazi és én a te igazi gyermeked vagyok. Te vagy a nagy és én vagyok a kicsi. Te adsz, én elfogadok, kedves Anya! Örülök, hogy Apát választottad. Nekem ti vagytok az igaziak. Csakis ti!”

 

“Drága Apa!

Tőled kaptam és én elfogadom az egészet mindenestül, mindazzal együtt, ami hozzátartozik. Elfogadom a teljes áráért, amibe neked került, és amibe nekem kerül.  Kihozok belőle valamit a te örömödre (és emlékedre), az nem lehet, hogy minden hiába volt. Vigyázok rá, becsben tartom és ha eljön az ideje, továbbadom majd, ahogyan te továbbadtad nekem. Elfogadlak téged apámnak és te elfogadsz engem gyermekednek. Te vagy nekem az igazi és én a te igazi gyermeked vagyok. Te vagy a nagy és én vagyok a kicsi. Te adsz, én elfogadok, kedves Apa! Örülök, hogy Anyát választottad. Nekem ti vagytok az igaziak. Csakis ti!”

(Köszönet az élet hajnalán. in: Bert Hellinger: Gondolkodtató. Pillantások a teljességre Az erő mondatai. Moira Kiadó 2010)