Lelki Planetárium önismereti kurzus a jelenlétért

Kép: http://angyaligyogyitokesgyogyultak.network.hu

Egy 1 éves belső körre, belső utazásra invitállak, ahol a test, lélek és szellem összhangján dolgozunk. A jóga, a pszichológia és az asztrozófia segedelmével fejlesztjük a jelenlét képességét, s támogatjuk a személyiség, önismeret fejlődését.

Kiscsoportos találkozásaink során röviden a hatha jóga bemelegítő gyakorlatait használjuk a megérkezés elérése céljából[1]. Majd minden alkalommal a Nap csillagképi útját fókuszban tartva, valamint a princípiumok mozgását is követve törekszünk az égi utak csillagüzeneteinek megértésére[2], ezek saját hétköznapi életünkbe való átültetésére, érzelmeink egyre pontosabb megértésére, s mind magasabb szintű hétköznapi működésmódok megvalósítására. Itt ki-ki a saját életének aktuális kérdéseit, nehézségeit, örömeit hozza a csoportba – pontosan annyit, amennyit komfortosnak érez[3]. A résztvevők személyes asztroszkópját[4] is használjuk a minél teljesebb észlelés, megértés céljából.

Átlagosan kéthetente találkozunk, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is. A nyári vakáció ideje alatt is lesznek órák a csoport igényeihez igazodva, hiszen a Nap és a körülötte keringő planéták nem állnak meg ez idő alatt sem, kár volna lemaradni a tudatos embernek a nyári bolygókonstellációk megértéséről.

Első találkozó: 2018. április 24. kedd 19:30-21:00 [5]

Helyszín: Nagykovácsi, Szeles u. 32. Ébredő

Útitársak: Somogyi Mona (pszichológus, asztrozófus), Karlsen-Csonka Viktória (jógaoktató)

Szükséges: kényelmes öltözetben érkezni, hozni naplót, tollat, jelentkezni április 16-ig.

Ár: 9.000 Ft/hó

Szeretettel

Viki és Mona

[1] Ugyanakkor nem célunk elmélyedni a jógafilozófia vagy a jógaterápia rejtelmeiben. Ha kedvet kapsz nálunk, ezt megteheted a jógaiskolák valamelyikében.

[2] Fontos, hogy tudd, ez nem egy asztrológiai iskola. Ha mégis asztrológiai képzésre vágynál, szívesen segítek választani a különböző iskolák közül.

[3] Ez nem egy pszichoterápiás csoport. Ugyanakkor, ha valakinek mégis ebbe az irányba vezet az útja, szívesen segítek megfelelő szakembert keresni.

[4] Ha még nincs személyes asztroszkópod, ezt mihamarabb célunk elkészíteni. Ugyanakkor ez egy időigényes folyamat. Ebben kérjük a türelmet. A kurzus ettől függetlenül elkezdhető.

[5] Törekszünk mindannyian a pontos kezdésre és a befejezésre is.