Lelki Planetárium

” …akár egy házról van szó, akár a csillagokról, akár a sivatagról: ami széppé teszi őket, az láthatatlan.”

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Ezt keresem az emberekben magam is, ami széppé teszi őket…

A honlap névadó módszere (LP) egy egész éven át tartó, rendhagyó önismereti lehetőség is egyben.

2019-ben a belső munka a csillagok üzenetein túl vezetett csillagmeditációval is kiegészül.

Kiscsoportos találkozásaink során  minden alkalommal a Nap csillagképi útját fókuszban tartva, valamint a princípiumok mozgását is követve törekszünk az égi utak csillagüzeneteinek megértésére, ezek saját hétköznapi életünkbe való átültetésére, érzelmeink egyre pontosabb megértésére, s mind magasabb szintű hétköznapi működésmódok megvalósítására. Itt ki-ki a saját életének aktuális kérdéseit, nehézségeit, örömeit hozza a csoportba – pontosan annyit, amennyit komfortosnak érez. A résztvevők személyes asztroszkópját is használjuk a minél teljesebb észlelés, megértés céljából. Minden alkalommal egy vezetett meditációval zárunk, ami az aktuális égi helyzet üzeneteinek megfelelően változik.

Havonta kétszer találkozunk két órára, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is. A nyári vakáció ideje alatt is lesznek órák a csoport igényeihez igazodva, hiszen a Nap és a körülötte keringő planéták nem állnak meg ez idő alatt sem.

Itt a helyed, ha szeretnéd 1 éven át figyelni a csillagok járását, egy tapasztalt csoportvezető és egy kiscsoport támogatásával megélni életed aktuális fordulópontjait, s élvezni a meditáció áldásos hatását.

A LP csoport akkor indul, ha min. 5 fő jelentkezett.

Lehetséges kezdési időpontok: 2019. június 21., szeptember 23.

Helyszín: Nagykovácsi, Szeles u. 32. Ébredő

Útitársad: Somogyi Mona (pszichológus, asztrozófus)

Szükséges: hozni egy erre a célra szánt naplót, tollat

Ár: 10.000 Ft/hó

Várlak szeretettel, ha eléggé elszánt vagy egy egész éven át tartó, belső, külső szemlélődő útra!

Mona

 

„…igyekezz, az égbolt zár!”
Lovasi András: Zár az égbolt

Tapasztalatok a Lelki Planetáriumról

“Nagyon szerettem és már izgatottan vártam a jó hangulatú beszélgetéseket, amik minden alkalommal segítettek abban, hogy jobban rálássak magamra, a családomra és olyan összefüggéseket ismerjek meg, amik nyilvánvalóvá tették számomra, hogy nem csak a fizikai valóság létezik. Racionális felfogású emberként ez nem volt egyszerű feladat, és a mai napig hihetetlen számomra, hogy Mona pont akkor lépett be az életembe, amikor annak eljött az ideje. Mindenben olyan finoman támogatott, hogy szinte észrevétlenül napról napra nőtt a hitem. Nem próbált győzködni, rám erőltetni semmit, hagyta hogy a saját tempómban fejlődjek, minden alkalommal annyit kaptam, amennyit épp be tudtam fogadni. Megismertetett a Human Designnal, mely az önismeretemben nyújtott nagy segítséget, figyelmembe ajánlotta a Génkulcsokat, mint egyedi géntérképet, asztrológiai ismeretekkel látott el, érdekes mitológiai történetekkel színesítette a beszélgetéseket, és ami mára a mindennapjaim részévé vált, a Tarot kártyával is nála találkoztam először. Nagyon sajnálom, hogy a távolság miatt nem tudok már jelen lenni a további kurzusokon, de az vitathatatlan, hogy Mona segített elindulni egy úton, melyen már csak előre lehet haladni. Köszönöm!” Ági

Időtartam: 12 hónap

Rendszeresség: kéthetente másfél óra

Szükséges: pontosított asztrológiai képlet, egy üres napló az első alkalomtól

ÚJ Lelki Planetárium csoport 5-7 fő jelentkező esetén indul.

Bejelentkezés: a kapcsolat oldal bármelyik elérhetőségén

Ár: 10.000.-/hó

Fizethetsz készpénzzel, banki utalással K&H 10402898-86755652-80701004 számlaszámra.
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.