Relaxáció

relaxA Schultz-féle Autogén Tréning (AT) elsajátításával magad lehetsz ura a testednek, a félelmeidnek, gondolataidnak. Egy olyan egyszerű módszert kapsz a kezedbe, melynek segítségével közelebb kerülsz belső forrásodhoz, nő az önismereted, a mindennapi stressz kezelésében tudsz előre lépni, s ezzel az egészségesebb élethez kapsz fogódzót. Kutatások sora bizonyítja, hogy az AT gyakorlásával hatást fejtünk ki a keringésre, légzésre, a szívritmus szabályozására, az öngyógyító folyamatokat tudjuk mozgósítani.

A konzultációk folyamatában pszichésen egészséges emberek problémáival vagyok hivatott foglalkozni.

Kiscsoportos vagy egyéni formában, napi 10-15 percet gyakorolva, heti rendszerességgel találkozva tudod elsajátítani ezt a relaxációs technikát, ami utána egy életen át segítségedre lesz harmóniára törekvő életedben.

 

Tapasztalatok a tréningről

“Ennek a módszernek köszönhetően , van egy mankóm amire tudok támaszkodni, ha megnyugvásra van szükségem. A hosszú tréning meghozza a gyümölcsét, és a folyamat során érezhetően vannak benne fokozatok , mélyülések. Tudom vele enyhíteni  a problémáimat, vagy akár elalvási nehézségekkor is mindig beválik. Ez egy életre szóló segítség a nyugalom eléréséhez, és a kiegyensúlyozottsághoz.” Réka

 

Részletek

Időtartam: egyénileg heti 1×60 perc konzultáció/14 héten át + napi 2×10-15 perc egyéni otthoni gyakorlás

Rendszeresség: 14 héten keresztül tartó napi gyakorlás a záloga a technika teljes elsajátításának

Szükséges: egy üres élménynapló

Kiscsoportos Autogén Tréning 3-6 fő jelentkezése esetén indul.

Bejelentkezés: a kapcsolat oldal bármelyik elérhetőségén.

Ár:

  • egyéni: 7.000.-/60 perc/hetente
  • kiscsoportos: 4.000.-/90 perc/hetente

Fizethetsz készpénzzel, banki utalással K&H 10402898-86755652-80701004 számlaszámra.
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.