Tarot

„A Tarot a királyi út!”
Marie Anne Lenormand

ToronyXVI Tarot
Törzsök Borbála: Torony – XVI

A Tarot egy varázslat, a Tarot a meditáció egy útja, s az önismeret egy hasznos eszköze. Van az az élethelyzet, amikor a csillagok mellett a kártyába is érdemes bepillantani. Hiszen a kártya lapjait is ugyanaz a kozmikus erő, ugyanaz a mező rendezi, mint az életünket. Viszont szimbólumrendszerén keresztül egy olyan gazdag és világos összefüggésrendszert mutat meg a kérdezőnek, ami semmihez sem fogható. Komoly beavatás a Tarot-val való találkozás minden egyes alkalommal.
Nem tudtam ezt igen sokáig magam sem, amíg nem találkoztam dr. Kazanlár Aminollah Emillel, a csodálatos Kazanlár Tarot festőjével (itt www.kazanlar.hu), akinek a Mitikus Tarot kurzusára „csupán” azért vezetett a sors, hogy elmélyítsem mitológiai tanulmányaimat. Aztán másképp alakult. Azon túl, hogy a mitológiában valóban elmélyültem, elkezdtem használni a Tarot-t, s a csodája adta magát és a kép szépen illeszkedett az asztrozófiai ismeretekbe.

Ha születésnapod van, vagy fontos élethelyzetedet szeretnéd tisztábban látni, szívesen segítek benne, hogyan kérd a kártya segítségét.

 

Időtartam: kizárólag egyénileg kb. 90 perc

Rendszeresség: amikor fontos élethelyzetben érzed magad, s kérdésed támad, hasznos születésed napján

Szükséges: nyitott szív és elme

Bejelentkezés: a kapcsolat oldal bármelyik elérhetőségén

Ár: 10 000.-/90 perc

Fizethetsz készpénzzel, banki utalással K&H 10402898-86755652-80701004 számlaszámra.
Az árak ÁFA-t nem tartalmaznak.